Symposium

Symposium

Engineering for future farming

Het symposium is bedoeld om
een breed beeld van de mogelijkheden te schetsen binnen de sector. dit gaan we doen aan de hand van het thema Engineering for future farming. Tevens is het een mooie gelegenheid om over de nieuwe ontwikkelingen en innovaties te spreken. Tijdens deze dag zullen verschillende sprekers het woord doen. 

Er zijn een heel aantal interessante sprekers geregeld. Tijdens het symposium zal dhr. Erwin Ros als dagvoorzitter het symposium in goede banen leiden. Tevens zal hij ook te horen zijn als openingsspreker. Daarnaast zullen er verschillende sprekers hun visie delen op het gebied van Engineering for Future Farming. Dhr. Ard Nieuwenhuizen zal zijn wetenschappelijke kijk geven en de meest recente onderzoeken in de agrarische sector bespreken. Verder zal dhr. Benno Pichlmaier zijn inzichten geven op de toekomstige ontwikkelingen in het bedrijfsleven van de agrarische sector. Dhr. Bram Veldhuisen zal zijn kijk geven op de sociale aspecten van de agrarische sector in de toekomst. Ook zal Nico Huizing spreken over welke rol dit thema speelt binnen zijn bedrijf HuizingHarvest. De laatste spreker is Melchior Coolbergen. Hij is een jonge radijskweker bij het bedrijf Ortolanda en zal meer vertellen over (de toekomst van) techniek in de kas.

Het symposium zal online plaatsvinden. Zodra je je op hebt gegeven voor het symposium zal er meer informatie komen over het streamingsplatform en de exacte planning.

Kaarten zijn te koop onder het kopje inschrijven