11e Lustrum der Heeren HXVII

Het thema van het 11e lustrum is "op volle toeren"

Inmiddels is Heeren XVII al weer een flink aantal lentes jong. Heeren XVII bestaat namelijk al sinds 1 april 1965 toen het werd opgericht in café Onder de Linden te Wageningen. Dit kan de vereniging natuurlijk niet onopgemerkt aan de neus voorbij laten gaan. Daarom wordt iedere vijf jaar een heus lustrum gevierd. Tijdens dit lustrum worden een aantal dingen georganiseerd voor de leden van de studievereniging, maar ook voor andere belanghebbenden, zoals bedrijven. Het lustrum wordt geopend met een prachtig feest. Tijdens het lustrum vinden ook een ouderdag, een broertjes en zusjes avond, een bedrijvendag, een reünie en het symposium plaats.

Veel van deze activiteiten zullen online plaatsvinden. Maar zodra alles weer 'normaal' is, zullen de reünie, het slotfeest en de excursie naar hoofdsponsor Kramp alsnog ingehaald worden!

Voor de organisatie van het Lustrum is een commissie van zeven personen inmiddels al drie jaar bezig met de voorbereidingen. Natuurlijk is Corona een grote uitdaging, waardoor de lustrumweek al meerdere malen is verzet. Maar we zijn er zeker van dat zowel de online editie als de nog in te halen feestjes een groot succes zullen worden!